Check direct uw gewenste domeinnaam

Wat is een domeinnaam en een hostingpakket.

Om een website online te zetten heeft u naast een domeinnaam ook een hosting pakket nodig. Een domeinnaam is de url die u vastlegt en waar bezoekers op terecht komen. Met een hosting pakket plaats u de website online zodat bezoekers een website te zien krijgen.

Er zijn veel soorten hosting pakketten die u kunt afnemen. Welk hosting pakket het beste bij u past, ligt aan de wensen en behoeften voor uw website. Wilt u een persoonlijke blog gaan maken voor een klein aantal bezoekers? Dan heeft u een klein hosting pakket nodig met weinig dataverkeer. Wilt u een complexe website gaan maken met veel afbeeldingen en een hoog bezoekersaantal? Dan heeft u een groot hosting pakket nodig. Ook het aantal e-mailaccounts dat u aan uw website wilt gaan hangen, bepaalt de grootte van uw hosting pakket. 

Bij ST3RK! heeft u de keuze uit 2 hosting pakketten. Wanneer u een hosting pakket bij ons afneemt, betekent dit dat u ruimte huurt op één van onze servers. Wij beheren de server voor u en zorgen dat uw website altijd online in. De grootte van de ruimte die u huurt is afhankelijk van uw hosting pakket.

Wij helpen u graag bij het maken van de juiste hosting pakket keuze. U kunt u vraag stellen via de live chat. Voor persoonlijk advies, kunt u contact met ons opnemen.

Bestellen

Dit bestelsysteem bestaat uit totaal 3 stappen. Allereerst kunt u een keuze maken uit onze producten, waarna u in stap 2 uw klantgegevens kunt invoeren.  Nadat het bestelformulier bij ons binnen is, sturen wij u een factuur. Na ontvangst van de betaling zullen wij de opdracht(en) uitvoeren.

Kies een webhostingpakket

 
 
 
 


Uw gegevens

Voornaam (verplicht)

Achternaam (verplicht)

Bedrijfsnaam (verplicht)

BTW-nummer (verplicht)

Adres (verplicht)

Postcode (verplicht)

Plaats (verplicht)

Land (verplicht)

Mobiel (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Emailadres (verplicht)

Overige

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

Beantwoord de vraag